Hi, je wilt dus iets over ons weten? Ons… ja, deze reis maak ik met Amber, die zal ik zo aan je voorstellen.

In 2018 maakte ik een afspraak met mijn hart. Ik wilde mezelf meer in mijn kracht zetten en dichter bij mijn gevoel komen. Dat klinkt misschien wat zweverig maar in de praktijk kwam het erop neer dat ik dingen deed die ik moest doen in plaats van waar ik blij van werd.
Volgens mij heb je altijd een keuze en die heb ik toen ook gemaakt. Ik besloot te stoppen met mijn bedrijf en heb dat in goede handen overgedragen aan mijn compagnon en beste vriend.
Al vaker was het gesprek van een rondreis/sabbatical van een paar maanden een gespreksonderwerp geweest. En dan is de gelegenheid er ‘ineens’ om dat ook te gaan doen.

Dit ben ik…

Wie is Amber?

Nova Scotia Duck Tolling Retriever (Toller)
Ik ben Amber, ik ben een Toller (voluit: Nova Scotia Duck Tolling Retriever)

Mijn naam is Amber, vernoemd naar de kleur van mijn vacht. In 2010 ben ik geboren in Markelo en na 9 weken het huis uitgegaan en bij mijn baasjes gaan wonen. Mijn dagen besteed ik aan spelen, snuffelen, slapen en eten. Ik wil graag overal bij zijn en ben een beetje nieuwsgierig. Mensen zijn leuk omdat ze me aandacht geven en ik gun die mensen dan hun plezier om mij te aaien en kroelen. Soms doe ik wat eigenwijs als mijn baas denkt dat hij dingen voor mij moet beslissen. Ik laat hem dan even weten dat ik ook heel goed zelf dingen kan beslissen. Toen hij op reis wilde, ben ik maar meegegaan om hem te helpen en bewaken, anders is hij ook maar zo alleen.  

%d bloggers liken dit: